tel: 01-4877-800     e-mail: vodnikova@vodnikova.hr     SCHOOL HOURS • Week days: 08:00-16:00h

THE FIRST ACCREDITED FOREIGN LANGUAGE SCHOOL IN CROATIA

THE FIRST ACCREDITED FOREIGN LANGUAGE SCHOOL IN CROATIA

Copy of Milena Šucko

Polaznica sam Vaše cijenjene škole od 1. modula engleskog jezika te redovni polaznik već 7 godina. Naime, istog sam i u 12. modulu ostvarila 50% popusta na školarinu,na čemu Vam ovom prilikom neizmjerno zahvaljujem i moram priznati da nisam jako dugo bila toliko pozitivno iznenađena, koliko time. Trenutno sam upisana u 13. modul, zimskog semestra, školske godine 2016./2017. Naime, zbog izvanrednih poslovnih obaveza, svakodnevnog prekovremenog rada nisam u mogućnosti redovno pohađati nastavu.
Izuzetno mi žao što u ovom trenu ne mogu redovno pohađati nastavu jer mi je svakako cilj završiti 13. i 14. modul te položiti C1, a nadam se i dalje nastaviti školovanje budući da moram priznati da mi je ponedjeljak i srijeda postao dan za „Vodnikovu“ te su sve moje privatne aktivnosti svih ovih godina bile prilagođene istom.
Za Vas, „Vodnikovu“ , kako ju volimo nazivati u svakodnevnoj komunikaciji, imam samo riječi pohvale, tj. ne znam koja bi bila prava riječ da opišem sve pozitivno što mislim o Vama, a mislim da nakon 7 godina svakako moje mišljenje ima osnovu. Ne znam od kuda bih krenula, ali prvo bih krenula od divnih „teta“ u referadi koje me svaki put dočekaju sa smiješkom, pa do izuzetno stručnih, ljubaznih, pristupačnih profesora. Moram priznati da sam u ovih 7 godina u Vodnikovoj upoznala toliko divnih kolega, danas neki od njih dugogodišnji prijatelji, a neki i bivše ljubavi, tako da slobodno mogu reći da bi slogan Vodnikove trebao biti „Vodnikova zbližava ljude“.
Moram priznati da sam u ovom trenu neizmjerno tužna, a ujedno i ljuta što moram prekinuti pohađanje nastave, ali se isto tako veselim novim danima kada ću ponovno moći ponedjeljkom i srijedom u Vodnikovu.
Milena Šucko

Vodnikova - škola stranih jezika 65 godina inovacije, znanja i iskustva

VODNIKOVA foreign language school - THE FIRST ACCREDITED SCHOOL IN CROATIA

Tel: ++385 1 4877 800
Fax: ++385 1 4877 808
Office: ++385 4877 815
E-mail: vodnikova@vodnikova.hr

 

OFFICE HOURS SEE 

Week days: 08:00-16:00h

 


Impressum
Privacy Policy PROTECTION OF PERSONAL DATA

×