PRVA PRIZNATA ŠKOLA STRANIH JEZIKA U HRVATSKOJ

PRVA PRIZNATA ŠKOLA STRANIH JEZIKA U HRVATSKOJ

Odgovori naših polaznika na pitanje: 'Zašto Vodnikova'?

Diana Turković: Koliko jezika znaš, toliko ljudi vrijediš. Jezici su budućnost. I svatko bi trebao znati barem 2 strana jezika jer s jezicima uvijek možete posla naći.


Little Wing: Najbolji ste:)


Suzana Režek: Treba mi za posao


Dorotea Kovačićek: Zato što mi je profesorica iz francuskog rekla da ću sve zaboraviti ako ne nastavim – I ja zaboravila.


Ivana Trivić: Već godinu i pol učim njemački u Vodnikovoj, i ekipa i profesorica su odlični…


Nikola Pranić: Vrijediš onoliko osoba koliko jezika govoriš.


Annabel Amalija Lee: Želim učiti jezik jer je znanje blago.


Matea Predrag: Suprug i ja putujemo svake subote iz Siska kako bismo učili strani jezik baš u Vašoj školi, iako u Sisku također imamo nekoliko škola stranih jezika. Smatramo da ste najbolja škola za strane jezike koja nam pruža kvalitetnu poduku i učenje jezika u zdravoj i motivirajućoj okolini te škola s odličnim profesorima koji nam svoje znanje nesebično i marljivo prenose, uvijek spremni i motivirani za rad. Svakako ćemo upisati i drugi semestar, pa bi nam dobro došao i neki mali popust pri upisu.
Lijep pozdrav.


Tihana Britvić: Učenje stranih jezika za mene nije samo učenje novih riječi, već učenje potpuno novog načina razmišljanja o nama poznatim stvarima. S obzirom da volim učiti strane jezike, nove kulture i običaje, želim nastaviti učiti jezike u najboljoj školi stranih jezika, sa super kolegama i još boljim profesorima.


Nikola Prikola: Zato jer ima jedna mala Švabica kaj mi stalno namiguje, a ja ju ne znam (na njemačkom) pitati kaj joj je s okom?


Dinka Jonjić: Super profesorice i odlična ekipa.


Kristina Smiljanić: Jer me Vodnikova može odvesti u cijeli svijet.


Marija Glavaš: Zato što na taj način otvoriš sebi vrata čitavog jednog novog svijeta, nepoznato polako pretvaraš u poznato i činiš korist sebi i drugima.


Žaklina Kuljanac: Obožavam talijanski, ali ga nisam naučila prije te bih sad zeljela naučiti ga popravo, a mislim da nema bolje škole za to od Vodnikove.


Iva Semren Ex Krošelj: Jezici su moja strast!!!


Jurica Jotić: Definitivno odličan program, odlična profesorica iz francuskog i toplo preporučam apsolutno svima, Vodnikova je najbolji izbor.


Mirna Dora: Nema škole do Vodnikove.


Ljube Mihaljević: Moj engleski je dosta zakržljao pa je vrijeme da se pozabavim njegovim vježbanjem, uz stručnu pomoć, naravno!


Petra Maček: Vi ste učinili da zavolim jezik kojeg prije nisam mogla čuti. Krenula sam sa strahom kako ću učiti nešto što ne volim, ali riskirala sam i sada mogu reći i profitirala. Smatram da ste odlična škola, profesionalna, motivirajuća i s odličnim profesorima.


Ivana Polenik: Među prvim školama stranih jezika za koje sam još daaaaavno čula... mislim da tolike godine rada zaista garantiraju kvalitetu. Uz engleski i pomalo španjolskog (iz sapunica ), voljela bih naučiti i talijanski (počela sam ga uciti), njemački i ruski. Za početak
Bez poznavanja stranih jezika ograničena sam i u traženju posla i u komunikaciji. a ja jako volim brbljati!


Ramona Relković: Seit zwei Jahren lerne ich Deutsch in der Vodnikovaschule. Obwohl ich im Gymnasium Deutsch gelernt habe, habe ich alles vergessen und habe vom Anfang begonnen. Jetzt, zwei Jahre später, kann ich auf Deutsch sprechen, schreiben, lesen und viel verstehen...


Andreja Ružak Barbanov: Zato sto zaslužujem najbolje:)


Anamarija: Engleski sam počela učiti s 5 godina. U Vodnikovu idem već 12 godina i mislim da je najbolja škola stranih jezika u gradu. Tijekom ovih 12 godina upoznala sam puno profesora koji su produbili moje zanimanje za engleskim. Mislim da će mi znanje koje sam ovdje stekla pomoći pri upisu na fakultet i kasnije u životu.


Neven Obradović: Kratko i jasno – hoću naučiti njemački, planiram na razmjenu, darum iš ferštehe nur ajn bišen dojč, aba mit Vodnikova...


Dorotea Crnjac: Htjela bih nešto francuskog naučiti, znam da će biti teško i da ću se namučiti. Merci za sada samo znam reći,...


Filip Đurinić: Hoću naučiti nove jezike.


Snježana Đurinić: Hoću i želim znati!


Jasmina Vrgoč: Želim učiti jezike jer smatram da je cjeloživotno obrazovanje danas potreba, a želim učiti u Vodnikova - Centar za strane jezike/Svijet jezika zato što sam tu već godinama i znam da nemate realnu konkurenciju.


Sanja Basar: Želim nastaviti učiti njemački jezik u daleko najpoznatijoj i najkvalitetnijoj školi stranih jezika. Učim njemački godinu i pol, te mogu reći da razumijem već dosta toga i da bih se znala snaći u svakoj prilici. Atmosfera je odlična, a profesorica gradivo uvijek napravi zanimljivim. Zbog mnogih izdataka koji me čekaju narednih mjeseci će mi biti teže izdvajati novac za tečaj, a svakako bi voljela nastaviti još nekoliko godina učiti jezik.

 

Una Bučar: Engleski jezik u Vodnikovoj školi učim već godinu i pol dana i nisam izostala niti jedno predavanje, što možete provjeriti u Vašim evidencijama. Kad sam na satu engleskog jezika, pružate mi osjećaj ugode, sreće i zadovoljstva. Želim se i dalje tako osjećati naročito zato što kao posljedicu toga osjećaja mogu naučiti nešto što mi koristi u privatnom i poslovnom životu.
Avon Lady J: Zato što ima puno škola za strane jezike, ali samo jedna je Vodnikova!

Vodnikova - škola stranih jezika 65 godina inovacije, znanja i iskustva

VODNIKOVA škola stranih jezika - PRVA PRIZNATA ŠKOLA U HRVATSKOJ

Tel centrala: 01 4877-800
Fax: 01 / 4877-808
Ured tajnice: 01/ 4877-815
E-mail: vodnikova@vodnikova.hr


RADNO VRIJEME

Radno vrijeme pogledajte ovdje


Impressum
Pravila o privatnosti

×