tel: 01-4877-800     e-mail: vodnikova@vodnikova.hr     RADNO VRIJEME • ponedjeljkom i utorkom: 12:00-20:00 h

                                                                                                          • srijedom, četvrtkom i petkom: 8:00-16:00 h

PRVA PRIZNATA ŠKOLA STRANIH JEZIKA U HRVATSKOJ

PRVA PRIZNATA ŠKOLA STRANIH JEZIKA U HRVATSKOJ

Milena Šucko

Polaznica sam Vaše cijenjene škole od 1. modula engleskog jezika te redovni polaznik već 7 godina. Naime, istog sam i u 12. modulu ostvarila 50% popusta na školarinu,na čemu Vam ovom prilikom neizmjerno zahvaljujem i moram priznati da nisam jako dugo bila toliko pozitivno iznenađena, koliko time. Trenutno sam upisana u 13. modul, zimskog semestra, školske godine 2016./2017. Naime, zbog izvanrednih poslovnih obaveza, svakodnevnog prekovremenog rada nisam u mogućnosti redovno pohađati nastavu.
Izuzetno mi žao što u ovom trenu ne mogu redovno pohađati nastavu jer mi je svakako cilj završiti 13. i 14. modul te položiti C1, a nadam se i dalje nastaviti školovanje budući da moram priznati da mi je ponedjeljak i srijeda postao dan za „Vodnikovu“ te su sve moje privatne aktivnosti svih ovih godina bile prilagođene istom.
Za Vas, „Vodnikovu“ , kako ju volimo nazivati u svakodnevnoj komunikaciji, imam samo riječi pohvale, tj. ne znam koja bi bila prava riječ da opišem sve pozitivno što mislim o Vama, a mislim da nakon 7 godina svakako moje mišljenje ima osnovu. Ne znam od kuda bih krenula, ali prvo bih krenula od divnih „teta“ u referadi koje me svaki put dočekaju sa smiješkom, pa do izuzetno stručnih, ljubaznih, pristupačnih profesora. Moram priznati da sam u ovih 7 godina u Vodnikovoj upoznala toliko divnih kolega, danas neki od njih dugogodišnji prijatelji, a neki i bivše ljubavi, tako da slobodno mogu reći da bi slogan Vodnikove trebao biti „Vodnikova zbližava ljude“.
Moram priznati da sam u ovom trenu neizmjerno tužna, a ujedno i ljuta što moram prekinuti pohađanje nastave, ali se isto tako veselim novim danima kada ću ponovno moći ponedjeljkom i srijedom u Vodnikovu.
Milena Šucko

Subscribe to this RSS feed
Vodnikova - škola stranih jezika 65 godina inovacije, znanja i iskustva

VODNIKOVA škola stranih jezika - PRVA PRIZNATA ŠKOLA U HRVATSKOJ

Tel centrala: 01 4877-800
Fax: 01 / 4877-808
Ured tajnice: 01/ 4877-815
E-mail: vodnikova@vodnikova.hr


RADNO VRIJEME

Radnim danom:  08:00-16:00h

 


Impressum
Pravila o privatnosti

×